top of page

Bundeltrekkop

De bundeltrekkoppen van Van Kaam zijn onderling lekvrij met elkaar verbonden. Hierdoor kan je de buizen onafhankelijk van elkaar vullen zodat het gewicht voorin de kop zwaarder wordt. Dit komt het boorproces ten goede.
Naast de trekkop en bundeltrekkop produceert Van Kaam ook:  Open trekkoppen  Gefreesde trekkoppen (laten bentoniet toe in de buis)
Bundeltrekkop

 

HPE Bundeltrekkoppen zijn bedoeld voor een gestuurde boring. Tijdens een gestuurde boring kan je de buis met 1 trekkop trekken, maar het is ook mogelijk dit met meerdere trekkoppen tegelijk te doen. Dit heet dan een bundel-boring. Deze meerdere trekkoppen heten bundeltrekkop.

 

Een bundeltrekkop kan bestaan uit verschillende diameters. Hierin is heel veel mogelijk. Meer informatie over de mogelijkheden zijn aan te vragen via de ‘vrijblijvende offerte aanvraag’ knop. De bundeltrekkoppen van Van Kaam zijn onderling lekvrij met elkaar verbonden. Hierdoor kan je de buizen onafhankelijk van elkaar vullen zodat het gewicht voorin de kop zwaarder wordt. Dit komt het boorproces ten goede.

 

Naast de trekkop en bundeltrekkop produceert Van Kaam ook:

  • Open trekkoppen

  • Gefreesde trekkoppen (laten bentoniet toe in de buis)

 

Voor gedetailleerde informatie over de Bundeltrekkop of het aanvragen van een vrijblijvende offerte kan u contact opnemen via ons contactformulier of telefonisch contact via 075-6314841

bottom of page