Zoeken
  • B. van Kaam

GF MULTI/JOINT 3000® Plus ontving als eerste wide range koppeling het Gastec QA keur

Wanneer u een wide range koppeling in uw gasnet plaatst, kan het er maar beter één zijn die officieel goedgekeurd is voor gas.Als eerste in zijn soort kreeg de GF MULTI/JOINT® 3000 Plus het Gastec QA keur van KIWA. De nummer één in gas dus! Uiteraard zijn deze koppelingen allemaal uit voorraad leverbaar bij Van Kaam BV. Van DN50 tot DN600.


GF MULTI/JOINT 3000 Plus ontving als eerste wide range koppeling het Gastec QA keur. Waarom een nieuwe keuringseis voor gietijzeren wide range koppelingen?

Voor gasapplicaties gelden hoge veiligheidseisen. Om te garanderen dat een gietijzeren wide range koppeling aan deze hoge veiligheidseisen voldoet, heeft #KIWA de nieuwe #Gastec QA keur KE208 in het leven geroepen. Een goedgekeurde gietijzeren wide range koppeling borgt immers dat deze veilig ingezet kan worden in gasapplicaties.


Op 6 juli 2017 kreeg #georgfischer als eerste het Gastec QA keur voor wide range koppelingen van KIWA uitgereikt. In het verleden kreeg de MULTI/JOINT® 3000 Plus al een kwaliteitskeurmerk op een aantal onderdelen, waaronder het rubber. Nu heeft de GF MULTI/JOINT® 3000 Plus een gaskeur op de gehele koppeling. Daar zijn wij natuurlijk best trots op!


Wilt u meer informatie over onze MULTI/JOINT® 3000 Plus wide range koppelingen, neem contact op met ons 075-6314841
56 keer bekeken
KAAM_logo_Leidingen_RGB.png