top of page

Van Kaam Levering - binnen 24 op locatie

Van Kaam

6 feb. 2022

Wij leveren binnen 24 uur* op elke gewenste locatie in Nederland. Liever zelf afhalen? Dat kan bij een van onze magazijnen in Zaandam (Noord-Holland) of Zevenhuizen (Zuid-Holland). Vraag naar de mogelijkheden die voor u passend zijn via mail of telefoon.

hoe en wat?
Van Kaam levert binnen 24 uur* op locatie in Nederland. Hiervoor hebben we een aantal mogelijkheden om het voor u als klant zo prettig mogelijk te maken:

Afhalen aan de balie
Producten kunnen afgehaald worden in een van onze magazijnen in Zaandam of Zevenhuizen. Geef bij de bestelling aan een van onze adviseurs door welk magazijn u mag ontvangen. Dan zorgen wij dat uw bestelling hier klaar ligt.

Brengen op locatie door de Van Kaam Levering**
Het is mogelijk om uw bestelling op locatie te laten leveren door onze Leveringsservice. Besteld u tussen 14.00 uur en 05.59 uur dan wordt de bestelling voor 13.00 uur geleverd (ronde 1). Bestellingen tussen 06.00 uur en 13.59 uur worden voor 16.00 uur geleverd (ronde 2).
**Vraag onze adviseurs naar de prijzen en mogelijkheden voor uw bedrijf voor de Van Kaam levering. Deze dienst wordt aangeboden in een straal van 50 km rondom Zaandam.

Verzenden via transporteur
Van Kaam biedt diverse mogelijkheden voor verzenden met een transporteur. Vraag bij een van onze adviseurs naar de actuele prijzen en mogelijkheden.

*Mits voorradig

bottom of page