Onze oplossingen

Van Kaam staat voor advies, engineering, assemblage, innovatie, service, kwaliteit en partnership op het gebied van ondergrondse infrastructuren en PE rioolputten. Wij leveren kunststof producten, fabriceren, modificeren en denken met u mee.


Voorbereiding in werkplaats Zaandam

Ondergronds leidingwerk leveren

Wij combineren onze kennis en producten van ondergronds leidingwerk en kunststof voor civiele en industriële toepassingen. Naast meer dan 25 jaar ervaring op dit gebied hebben wij een grote voorraad op het gebied van buizen, putten en appendages of werken samen met onze internationale partners.

 

bollebodem putten, rioolputtenPE rioolputten fabriceren

Wij produceren PE rioolputten met Kiwa-keur, de zogenaamde bolle bodem putten waarop in elke gewenste richting kan worden aangesloten. Wij kunnen desgewenst op locatie ook de aansluiting voor u verzorgen met onze gecertificeerde spiegellassers.

 

 

Productie en montage van klantspecifieke toepassingen

en het uitvoeren van speciale bewerkingen op het gebied van PE zoals spiegellassen en extrusielassen. Ook internationaal.

 

 

 

veldverwarming FC Groningen als voorbeeld PE toepassing

Voorbeelden van onze oplossingen:

buitenrioleringen, drainagesystemen, persleidingen, procesleidingen, luchtleidingen, riool-, water- en gasleidingen, ontgassingssystemen, appendages, PE-inspectieputten en deksels, kunststof watermeterputten, olie- en vetafscheiders uit HDPE, veldverwarming.